Το γραφείο - Πολιτικός Μηχανικός Βόλος
Παρέχονται υπηρεσίες μελέτης, αδειοδότησης, επίβλεψης και διαχείρισης κτιρίων, υπηρεσίες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με την αξιολόγηση και την αξιοποίηση κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και τακτοποίησης αυθαίρετων κατασκευών και χρήσεων.
πολιτικός μηχανικός, Βόλος, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ – ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΔΕΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΕΟΠΠΕΠ
266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-266,bridge-core-3.0.6,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ποιοί είμαστε

Το Τεχνικό Γραφείο συνεργάζεται με Μηχανικούς, καταρτισμένους τεχνίτες καθώς και με Επιστήμονες άλλων κλάδων όπως Δικηγόρους, Λογιστές και Μεσίτες για την υλοποίηση ενός ευρέος φάσματος ιδιωτικών έργων. Έχει άμεση συνεργασία με Νομικά Γραφεία με στόχο την εξ’ ολοκλήρου κάλυψη των αναγκών των πελατών.

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση καλέστε στα τηλέφωνα 2421070166 & 6972716005

Το Τεχνικό Γραφείο λειτουργεί με συντονίστρια την Mαρία Δεληγιάννη.

Η Μαρία Δεληγιάννη είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κατέχει Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ).

Επίσης είναι κάτοχος Πτυχίου Πολιτικού Μηχανικού Τ.Ε. Δομικών Έργων του Τεχνολογικού Εκπιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά.

 

 

Το Τεχνικό Γραφείο ξεκίνησε να λειτουργεί τον Σεπτέμβριο του 2019 με όραμα να αποτελέσει ένα σταθερά αναπτυσσόμενο γραφείο μελετών, επιβλέψεων και εφαρμογών τεχνικών έργων, το οποίο να δραστηριοποιείται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, με έδρα το Βόλο.

 

Παρέχονται υπηρεσίες μελέτης, αδειοδότησης, επίβλεψης και διαχείρισης κτιρίων, υπηρεσίες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με την αξιολόγηση και την αξιοποίηση κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και τακτοποίησης αυθαίρετων κατασκευών και χρήσεων.

Επιπλέον, παρέχονται τεχνικές, πολεοδομικές και νομικές συμβουλές σε προσωπικό ή σε τηλεφωνικό ραντεβού το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.

Πορεία

 

    • 2021 – Η M. Δεληγιάννη είναι Διπλωματούχος μεταπτυχιακών σπουδών των τμημάτων Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Πολιτικών Μηχανικών με τίτλο “Διαχείριση Έργων, Συγκοινωνιακός και Χωρικός Σχεδιασμός”
    • 2019 – Κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος ΤΕΕ με αρ. 147317
    • 2019 – Πιστοποιημένη Ενεργειακός Επιθεωρητής με Αριθμό Μητρώου Υπουργείου Περιβάλλοντος 19205.
    • 2013 – Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
    • 2001 – Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. Δομικών Έργων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά.

Όραμα

Να παραμένουμε μια συνεχώς εξελισσόμενο γραφείο στο οποίο οι συνεργάτες μας να χαίρονται να δουλεύουν και οι πελάτες μας να είναι είναι απολύτως ευχαριστημένοι.

Στόχος

Η εξέλιξη και η επέκταση σε νέους τομείς ενδιαφέροντος ώστε να παρέχονται ολοκληρωμένες λύσεις τόσο από τεχνική όσο από οικονομική σκοπιά.