Άδειες Ιατρείων, Οδοντιατρείων - Πολιτικός Μηχανικός Βόλος
Ο αρμόδιος φορέας για την έκδοση, μεταβίβαση ή επικαιροποίηση των αδειών των φροντιστηρίων, κέντρων ξένων γλωσσών και κέντρων δια βίου μάηθησης είναι ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π).
Άδειες Ιατρείων, Οδοντιατρείων, Βόλος
528
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-528,page-child,parent-pageid-322,bridge-core-2.9.3,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Άδειες Ιατρείων, Οδοντιατρείων

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση σχετικά με τις Άδειες Ιατρείων & Οδοντιατρείων καλέστε στα τηλέφωνα 2421070166 & 6972716005

Θα χαρούμε να συμβουλευτείτε έναν Μηχανικό μας ώστε να ενημερωθείτε εκτενώς σε σχέση με τις κατασκευαστικές και λειτουργικές απαιτήσεις των επιμέρους χώρων του ιατρείου, οδοντιατρείου, πολυϊατρείου κ.ά. πρωτού προβείτε σε μίσθωση ή αγορά. Με αυτή σας την κίνηση εξοικονομείτε άμεσα χρόνο και χρήματα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο μας στο τηλ. 2421070166

Η Ομάδα των Μηχανικών μας παρέχει στους ενδιαφερόμενους γιατρούς/ οδοντιάτρους τις εξής επιλογές :

 

  • Την εξ’ ολοκλήρου συλλογή και έλεγχο των δικαιολογητικών εγγράφων, την σύνταξη των απαιτούμενων μελετών και σχεδίων βάσει των τεχνικών προδιαγραφών όπως ορίζονται στο παράρτημα Α του Π/Δ 84/2001, καθώς και την κατάθεση και παρακολούθηση της εξέλιξης του φακέλου στον Ιατρικό/ Οδοντιατρικό Σύλλογο έως την έκδοση της Άδειας.
  • Την μεμονωμένη σύνταξη των απαιτούμενων μελετών και σχεδίων βάσει των τεχνικών προδιαγραφών όπως ορίζονται στο παράρτημα Α του Π/Δ 84/2001, στην Τροποποίησή του με το ΦΕΚ 70 Α΄ 2001 «΄Οροι, προϋποθέσεις, διαδικασία και προδιαγραφές για την ίδρυση και λειτουργία Ιδιωτικών Φορέων Παροχής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.)» και στον Κτιριοδομικό Κανονισμό.