Ανακαινίσεις – Επισκευές - Μονώσεις - Πολιτικός Μηχανικός Βόλος
Η ανακαίνιση εξασφαλίζει την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των νέων χρηστών ενός παλαιού κτιρίου.
Ανακαινίσεις – Επισκευές - Μονώσεις
615
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-615,page-child,parent-pageid-322,bridge-core-2.8.1,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.5.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Ανακαινίσεις – Επισκευές – Μονώσεις

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση σχετικά με Ανακαινίσεις – Επισκευές – Μονώσεις καλέστε στα τηλέφωνα 2421070166 & 6972716005

Απαίτηση της εποχής μας είναι ο εκσυγχρονισμός των υφιστάμενων κατασκευών μας. Η ανακαίνιση εξασφαλίζει την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των νέων χρηστών ενός παλαιού κτιρίου. Εξειδικευμένο συνεργείο κάνει πράξη τις επιθυμίες σας ανάλογα με τον χώρο και την χρήση.

 

 

Μας έχουν εμπιστευθεί για :

 

  • Ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας
  • Ανακατασκευή διαμερίσματος
  • Αναδιαμόρφωση καταστήματος σε καφέ – μπαρ – εστιατόριο κτλ
  • Ολοκλήρωση ημιτελούς κατοικίας και εξοχικού.

 

Η μελετημένη επισκευή φθορών λόγω γήρανσης των υλικών ή άλλων αιτιών, καθιστά δυνατή την επέκταση του χρόνου ζωής τους.

Η θερμομόνωση του κελύφους του κτιρίου (όπως ταράτσας ή τοίχων), δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά διασφαλίζει ένα υγιές, άνετο και ποιοτικό επίπεδο διαβίωσης των χρηστών.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο μας στο τηλ. 2421070166.

Το Γραφείο μας, μετρώντας ήδη έξι χρόνια στον χώρο των κατασκευών, αναλαμβάνει κάθε είδους ανακαίνιση κατοικίας ή καταστήματος, και εσωτερική διαρρύθμιση, από την πιο μικρή έως την ριζική αλλαγή.

Αν ενδιαφέρεστε είτε για μεμονωμένη ανακαίνιση του διαμερίσματός σας ή του καταστήματός σας, όπως μπάνιου ή κουζίνας είτε για ολική ανακαίνιση.

 

Η Διαδικασία μας :

 

  • Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, Μηχανικός και Εκπρόσωπος των τεχνιτών μας επισκέπτεται το κτίριο ή το τμήμα του κτιρίου στο οποίο υπάρχει ενδιαφέρον για ανακατασκευή, ώστε να αποτυπώσουν την κατάσταση των χώρων και των απαιτούμενων εργασιών.
  • Εν συνεχεία, ο Μηχανικός, ύστερα από λεπτομερή μελέτη και σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο των τεχνιτών, συντάσσει αναλυτική Τεχνική Έκθεση – Προσφορά στην οποία αναλύονται οι εργασίες, ο χρόνος υλοποίησης και το κόστος αυτών. Επίσης, παρέχεται στον πελάτη η δυνατότητα 3D σχεδίασης, ώστε να έχει μια πιο εποπτική εικόνα του αποτελέσματος.
  • Έμπειρο συνεργείο τεχνιτών όλων των ειδικοτήτων (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, γυψαδόροι, ελαιοχρωματιστές κτλ) εργάζεται με μεθοδικότητα, ταχύτητα και επιμέλεια για την ολοκλήρωση του έργου