Νομιμοποίηση - Τακτοποίηση Αυθαιρέτων - Πολιτικός Μηχανικός Βόλος
Η προετοιμασία για την δήλωση που πρέπει να κάνετε πριν την τελική υποβολή της δήλωσης στο κτηματολόγιο είναι
Νομιμοποίηση - Τακτοποίηση Αυθαιρέτων
433
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-433,page-child,parent-pageid-322,bridge-core-2.9.3,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Νομιμοποίηση – Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση σχετικά με την Νομιμοποίηση και Τακτοποίηση Αυθαιρέτων καλέστε στα τηλέφωνα 2421070166 & 6972716005

Αναλαμβάνουμε την τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών και χρήσεων σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο 4495/ 2017. Σε περίπτωση που έχουν εγκατασταθεί στην ιδιοκτησία αυθαίρετες κατασκευές ή χρήσεις απαιτείται η τακτοποίησή τους.

 

 

Ειδικότερα, η ρύθμιση των αυθαιρεσιών καθιστάται υποχρεωτική όταν πρόκειται να γίνουν συμβολαιογραφικές πράξεις όπως αγοραπωλησία, μεταβίβαση, σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας, γονική παροχή.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο μας στο τηλ. 2421070166

Η Διαδικασία μας:

 

  • Εύρεση στην Πολεοδομία των σχεδίων και των μελετών που συνοδεύουν την Οικοδομική Άδεια του ακινήτου.
  • Αυτοψία στην ιδιοκτησία από εξειδικευμένο μηχανικό ο οποίος πραγματοποιεί ακριβή αποτύπωση των χώρων και μέτρηση των διαστάσεών τους.
  • Αξιοποίηση της Νομοθεσίας και των στοιχείων του ακινήτου (όπως αποδεικτικά παλαιότητας αυθαίρετης κατασκευής) για την εύρεση του ελάχιστου δυνατού προστίμου.
  • Λεπτομερής ενημέρωση του πελάτη σχετικά με τις αυθαίρετες κατασκευές, τις απαιτούμενες μελέτες, το ύψος του προστίμου και τις δυνατότητες αποπληρωμής.
  • Σχεδιασμός νέων Κατόψεων, Τομών και Διαγράμματος Κάλυψης με διαγράμμιση των αυθαίρετων τμημάτων και καταγραφή της νέας επιφάνειας ύστερα από την τακτοποίηση ώστε να γίνει και η αντίστοιχη διόρθωση στο Ε9 του ιδιοκτήτη.
  • Ηλεκτρονική υποβολή όλων των απαραίτητων μελετών και δικαιολογητικών στο σύστημα του ΥΠΕΚΑ.

Παράδοση στον πελάτη του πλήρη φακέλου της τακτοποίησης σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.