Οικοδομικές Άδειες - Πολιτικός Μηχανικός Βόλος
Οι συνηθέστερες εργασίες για τις οποίες εκδίδεται η Οικοδομική Άδεια είναι: ανέγερση, προσθήκη και επισκευή κτιρίων καθώς και κατεδάφιση
Οικοδομικές Άδειες
479
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-479,page-child,parent-pageid-322,bridge-core-2.9.3,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Οικοδομικές Άδειες

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση σχετικά με τις Οικοδομικές Άδειες καλέστε στα τηλέφωνα 2421070166 & 6972716005

Η διαδικασία έκδοσης μιας Πολεοδομικής Άδειας δεν θυμίζει σε τίποτα τον τρόπο που γνωρίζαμε. Πλέον ο Μηχανικός δεν επισκέπτεται την Πολεοδομία ώστε να ελεγχθούν οι μελέτες κατ΄ιδίαν. Από 1/1/2019 όλες οι διαδικασίες πραγματοποιούνται σε ειδικό ηλεκτρονικό σύστημα του ΤΕΕ στο οποίο πιστοποιημένος χρήστης – Μηχανικός εγγεγραμένος στο Μητρώο του Τεχνικού Επιμελητηρίου υποβάλει ηλεκτρονικά τις απαιτούμενες σε κάθε περίπτωση μελέτες και σχέδια. Ελέγχεται επίσης ηλεκτρονικά από τον αρμόδιο υπάλληλο – ελεγκτή της Υπηρεσίας Δόμησης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο μας στο τηλ. 2421070166

Οι συνηθέστερες εργασίες για τις οποίες εκδίδεται η Οικοδομική Άδεια είναι:

 

  • Ανέγερση, προσθήκη και επισκευή κτιρίων καθώς και κατεδάφιση
  • Εκσκαφές ή επιχώσεις μεγαλύτερες από 0,80 μέτρα, επιστρώσεις, διαμορφώσεις οικοπέδων και γηπέδων
  • Αλλαγή της χρήσης, αν μεταβάλλονται προς το δυσμενέστερο, τα στοιχεία του διαγράμματος κάλυψης ή τα φορτία της στατικής μελέτης ή εάν τροποποιούνται οι μηχανολογικές εγκαταστάσεις.

 

 

Το Τεχνικό Γραφείο μας αναλαμβάνει Αρχιτεκτονικές, Στατικές, Υδραυλικές, Ενεργειακές Μελέτες, Τοπογραφικά Διαγράμματα και κάθε άλλη Μελέτη που απαιτείται στο σύστημα του e – adeies του ΤΕΕ με στόχο την έκδοση της Οικοδομικής Άδειας.